Доставка от Cane Creek – вилки, шокове и чашки

Получихме вилки, шокове, пружини, помпи и чашки от Cane Creek. Имаме въздушни вилки Helm 27.5″. От лимитираната серия вилки Helm Conrad имаме както пружинни, така и въздушни вилки. Налични са всички модели шокове – отново пружинни и въздушни. Новите прецизни дигитални помпи вече са при нас. Допълнихме и асортимента от чашки серия 40.

helm_fr_page

Родена в планините на Западна Северна Каролина, вилката Helm е създадена да покорява агресивни трасета, Enduro състезания и всякакви предизвикателства между тях. Благодарение на разнообразните реглажи, вилката има възможност да бъде настройвана за всякакви терени и стил на каране.

Позиционирана е фабрично на 160мм и е оптимизирана за 140-170мм ход. Всяка вилка има 2 допълнителни спейсъра за настройка на хода, още един е инсталиран фабрично. Helm 27.5″ e с конусовиден стержен и Boost стандарт на остта – 15мм х 110мм. Уникално за вилката е 15мм-та ос D-Loc. Диаметърът на тръбите е 35мм. Вилката предоставя много възможности дори и за най-претенциозните байкъри със своите 7 настройки.

В допълнение можете да персонализирате вашата вилка с допълнителни стикери.

helm

През 1799 г. в окръг Кабаррус Северна Каролина 12-годишният Конрад Рийд  открива голяма скала, докато играе в рекичката, минаваща през семейната земя. Той занася камъка у дома и семейството му, което харесало вида на блестящия метал, го използвало като стопер на вратата им.

Камъкът останал там няколко години, докато бащата на Конрад не го занесъл на местния бижутер, които им съобщил че техния стопер всъщност е къс самородно злато с тегло от почти 8кг. Хората научили за откритието на Конрад и се втурнали в района, за да търсят своя късмет и така започва първата златна треска в САЩ.

В чест на откритието на Конрад, Cane Creek пуснаха тази лимитирана серия вилка Helm ConRad в черно и златно.

С един и същи дизайн предлагаме два варианта на вилката:

  • Въздушна вилка, позициониран фабрично на 170мм,  оптимизирана за 140-170мм ход
  • Пружинна вилка, позиционирана фабрично на 160мм,  оптимизирана за 140-160мм ход

conrad_helm

 

Всички модели задни амортисьори Cane Creek са налични при нас:

 

Пружинен амортисьор Double Barrel Coil

DB_shocks (1)

Cane Creek DB Coil

Пружинен амортисьор Double Barrel Coil CS

DB_shocks (5)

DB Coil CS.

Пружинен амортисьор Double Barrel Coil IL

DB_shocks (4)

9-dbcoililvertical

Пружинните амортисьори могат да се сглобят с обикновена стоманена пружина или с олекотените пружини Valt.

CC_springs

 

Въздушен амортисьор Double Barrel Air

DB_shocks (6)

db_air_tumb

Въздушен амортисьор Double Barrel Air CS

DB_shocks (3)

db_air_cs_new

 

Въздушен амортисьор Double Barrel Air IL

DB_shocks (2)

CC_air_IL (1)

 

За правилната употреба на амортисьорите е необходима прецизна помпа – такава е новата дигитална помпа на Cane Creek. Новата помпа на Cane Creek предлага най-голяма точност при настройването на шока или вилката ви. Цифровият дисплей и въздушния вентил с нулева загуба осигуряват най-точните данни за налягането във вашите амортисьори.

digital_pump (2)

Допълнихме и разнообразието от чашки от серията 40. Имаме цели комплекти чашки, както и само горни или долни чашки. Голям избор на размери и стандарти.

40

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *