Нови амортисьори от Fast Suspension – Holy Grail

Доставка от Fast Suspension. Получихме от новите шокове Holy Grail и хидравлики за вилки

След 2-годишни разработки, новият амортисьор на Fast e вече факт. Всеки амортисьор е тестван, настроен според рамката, за която е предназначен, стила на каране и теглото на байкъра.

Това не е поредната марка шокове на пазара, това е шок, който предоставя по-добра работа и експлоатационни възможности. Амортисьорите са изработени в производствената база на Fast Suspension, без използване на подизпълнители за производството на детайлите.

Fast Suspension Holy Grail са изработени прецизно и с внимание към детайлите. Като се започне от изработката, избора на покритие, чак до избора на подходящи уплътнения.

От техническа гледна точка инженерите от Fast залагат на единичната тръба (monotube), която смятат че е подходяща за офроуда. Фокусират се над основното бутало, основна част от шока. Патентованото двуетапно бутало осигурява изключителна чувствителност като същевременно се запазва контрола при висока скорост. Буталото облекчава основния проблем при шоковете monotube – въздействието върху компресията при настройките на рибаунда. За това шокът е с напълно независими настройки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *